Miód spadziowy - eliksir zdrowia z niezwykłymi właściwościami leczniczymi. Jego antybiotyczna aktywność wspiera odporność i zwalczanie infekcji. Wspomaga drogi oddechowe, układ sercowo-naczyniowy i nerwowy. To cenny skarb z minerałami i działaniem antyseptycznym. Wybierz go dla pełni zdrowia i energii!
Zobacz też...
Miód spadziowy, naturalny, Miody Polskie, 250 g - opis produktu
Miód spadziowy - inny niż wszystkie, a tym samym wyjątkowy. Jego korzenny aromat i łagodny smak to idealne połączenie przyjemności i zdrowia. Działa przeciwzapalnie, odkrztuśnie i antyseptycznie, wspiera układ sercowo-naczyniowy i nerwowy. To naturalne wsparcie dla Twojego organizmu!
Miód spadziowy to miód powstający ze spadzi, czyli mieszaniny wydzieliny owadów żerujących na liściach i igłach drzew z ich sokiem komórkowym. Jest najbardziej poszukiwanym i najdroższym miodem, gdyż wytworzony jest ze spadzi, która występuje rzadziej, niż inne pożytki. Miód spadziowy charakteryzuje się przyjemnym zapachem oraz lekko korzennym aromatem. W smaku mniej słodki, ale bardzo delikatny. Dzięki spadzi zawiera o wiele więcej substancji czynnych niż inne miody, w tym m.in.: żelazo, potas, wapń, fosfor i magnez. Dzięki swoim składnikom miody tego gatunku często wykorzystywane są w przemyśle farmaceutycznym.
Działanie
Tradycyjnie stosowany w celu regeneracji organizmu, działa antyseptycznie i przeciwzapalnie.
Właściwości
- Bardzo bogaty w składniki mineralne, biopierwiastki,
- Charakteryzuje się wysoką aktywnością antybiotyczną i antyoksydacyjną,
- Wykazuje silne działanie przeciwzapalne i wykrztuśne,
- Pomocniczo stosowany jest w leczeniu anemii,
- Łagodzi depresję i nerwicę
Przechowywanie
- Chronić przed działaniem promieni słonecznych.
- Przechowywać w temperaturze pokojowej.
Masa netto
250g
- Postać
- miód
- Aplikacja
- doustnie
- Podawanie
- doustnie
Wszystkie produkty Miodów Polskich pochodzą JEDYNIE z pasiek polskich, znajdujących się na czystych ekologicznie terenach.
Nasze produkty nie posiadają żadnych ulepszaczy.
Bazujemy wyłącznie, w 100% na surowcu wytworzonym przez zdrowe pszczoły.
Zanim nasze produkty trafią do sprzedaży, wpierw gruntownie są badane laboratoryjnie pod kątem wartości leczniczych i czystości ekologicznej.